top of page

Hur hjälper vi er

Vi erbjuder kompletta IT-lösningar och IT-konsulter till företag som förenklar och hjälper dem att växa. Med hjälp av ledande teknologi, plattformslösningar, tjänster och strategiska partnerskap erbjuder vi noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Fokus ligger på långsiktiga relationer och att leverera marknadens bästa service till en rimlig kostnad.

Molnbaserade lösningar, "on prem"eller hos extern levenrantör

AppIT levererar både molnbaserade "on prem" lösningar och "hostade" lösningar. Vad som passar er bäst avgör vi tillsammans när vi gått igenom fördelar och nackdelar tillsammans. Ofta blir det avsevärt mycket billgare med en egen server som givetvis nås via "molnet". 

Det viktiga är givetvis att ni får ut så mycket som möjligt av er investering. Detta tror vi på AppIT att vi är bäst att på hjälpa just er med. Pröva oss!

Säkerhetskopiering

Vi säkerhetskopierar hela eran IT miljö, oavsett om ni har lokala servrar eller om ni har servrar driftade av någon extern part. Vi säkerthetskopierar även eran molnmiljö och lokala klienter.

Smidigit och enkelt

Oavsett om ni vill ha egen server eller server driftad externt hjälper vi er med det. Vi på AppIT rekommenderar alltid våra kunder att äga miljön själva. Det som är bra med det är att ni då enkelt kan byta mellan olika IT leverantörer utan större förknippade kostnader. 

Oavsett om ni har egen miljö eller hyr den via AppIT/Microsoft/Google/Amazon eller annan leverantör är det ni som ska ha kontroll över vem som driftar den.

AppIT jobbar inte med långa avtal som ni sitter fast i, målet är helt enkelt att det inte ska behövas!

Full support via personlig tekniker

Hos oss på AppIT är det alltid varje tekniker som ansvarar för lösningsförslag, offert, order, implentering och fakturering. Detta gör att ni endast har kontakt med utföraren under hela projektet. 

Givetvis under större projekt kan det vara flera utförare men det kommer alltid vara eran personliga tekniker som ni har kontakt med. Allt för att hela arbetet ska flyta på så smidigt som möjligt.

Vi hjälper er att få den bästa möjliga IT lösningen.

AppIT har kompetenta IT-konsulter som hjälper ditt företag eller din verksamhet med kompletta IT-lösningar. Vi tänker alltid på framtiden när vi ger dig råd. Genom ledande teknologi, systemlösningar, tjänster och skräddarsydda digitala lösningar, blir du rustad för framgång. Vårt IT-företag i Östersund är redo att ta emot dig.

Vi har kunder i alla regioner i landet, från norr till söder.

bottom of page